Ehtisinpäs tuossa viimein aloittamaan tämänkin katsomisen.

Parin ensimmäisen jakson perusteelta vaikuttaa aika perusmechalta. Animaatio on varsin hyvää, joskin tietokoneanimaatiojaksot ovat selvästi vanhentuneita ja niiden leikkaaminen tavallisen animaation sekaan aika kömpelöä. Parissa ekassa jaksossa ei päästy tarpeeksi mukaan juoneen, että osaisin siitä mitään sen ihmeempiä vielä sanoa - olettaen, että sarjassa sen erikoisempaa juonta onkaan. Mechasarjat keskittyvät joskus turhankin paljon mechaan ja jättävät hahmot ja juonet omaan arvoonsa.

Yksi sarjan hauskempia ajatuksia on miehien ja naisten välinen sota, mukaan lukien kaikki tyypillinen propaganda, jossa miehille uskotellaan, että naiset ovat hirviöitä, ja naisille, että miehet ovat likaisia. ;) Jään innolla odottamaan kuinka päähahmot reagoivat toiseen sukupuoleen, kun heidät on nyt yhteen heitetty.

Sen enempää en kyllä vielä osaa sanoa, lisään juttua, kun olen ehtinyt katsomaan sarjaa enemmän. (Don't hold your breath though...)

Lisäys 9.10.

Kappas, ehtisin katsomaan sarjan loppuun jo näin pian. Tosin tämä on vasta eka kausi ja jää aika tehokkaasti kesken. Vaikka sarjan lätökohta on hyvin perusmecha, se etenee ihan mukavasti. Hahmot  ja ihmissuhteet kehittyvät ja sarjassa alkaa näkyä jopa oikeaa juonta, kun eteenpäin mennään. Animaatio on tasokasta ja myöhemmissä jaksoissa tietokoneanimaation ja perinteisen animaation yhdistäminenkin sujuu paremmin. Nyt jää nähtäväksi onko kakkoskausi yhtä hyvä kuin alku. :)

DVD:n viralliset sivut