Kingin tarinat ovat aina sopineet varsin hyvin telkkariin. Rose Redin hän kirjoitti juuri telkkaria varten. Tarina kertoo Seattlessa olevasta talosta, joka oli kirottu alusta alkaen. Nuori psykologi, joka tutkii intohimoisesti paranormaaleja ilmiöitä, vie joukon psyykikkoja taloon tarkoituksenaan todistaa paranormaalien ilmiöiden olemassa olo mitattavalla tavalla. Hän uskoo, että talo on kuollut. Mutta onko se..?

Ekan osan perusteella tästä minisarjasta ei voi oikeastaan sanoa muuta kuin, että idea kuullostaa lupaavalta ja hahmot ovat hauskan oloisia. Eka osa ei päässyt vielä esittelyitä pidemmälle. Kingin teoksissa tuppaa olemaan se puoli, että hyvät tarinat ovat todella hyviä ja huonot puolestaan todella ennalta-arvattavia. Tästä en voi vielä sanoa kumminpäin käy.

Lisäys 11.11.2005

Eipä toisenkaan jakson jälkeen ihan ole vielä mielipidettä, sillä ei siinä ihmeemmin eteenpäin päästy. Tutkijaryhmä ei ole edes talossa vielä. Sarjan loppu lieneekin sitten pelkkää aktionia, kun kerran sarjan pitäisi käsittääkseni olla vain neljä jaksoa pitkä.

Lisäys 21.11.2005

Alkoihan tässä viimein tapahtua jotain. :) Hidas alku. Erikoistehosteet ja juoni ovat aika perinteisiä, mutta tykkään hahmoista sekä niiden kehittelystä.

Sarjan sivut

Ajattelemisen aihetta

Nykyään kaikki tällainen on puppua. Ei ole muodikasta uskoa, että kummituksia ym. olisi olemassa. Välillä tulee kuitenkin mieleen se, että ihmiset tuppaavat näkemään sen, minkä haluavat nähdä. Näkivätkö ihmiset ennen vanhaan kummituksia, koska he uskoivat niiden olevan olemassa? Vai olisiko niinpäin, että me emme näe niitä, koska emme halua uskoa niihin?