Jonkin aikaa sitten DC piristi Teräsmies mytologiaa tappamalla tämän ja tuomalla hänet sitten takaisin henkiin. Tässä tarinassa yksi Daily Planetin uusista lehtimiehistä pistetään kirjoittamaan tarinaa Teräsmiehen 'kuoleman' vuosipäivän kunniaksi.

Tämä on mielestäni erinomainen tarina siksi, että Teräsmies ei esiinny paljoakaan ja kun hän esiintyy, hän on inhimillisempi. Mukana on pakollinen seikkailu, jotta Teris pääsee pelastamaan kaupungin, mutta itse tarina olisi selvinnyt ihan hyvin ilmankin sitä. Ei se toisaalta häiritse liioin...

Olen aina pitänyt eniten tällaisista Teris-tarinoista, joissa tutkitaan sitä, miten Teräsmiehen kaltaisen lähestulkoon täydellisen olennon olemassa olo vaikuttaa maailmaan, niin hyvässä kuin pahassa. Kuten olen jo tainnut mainita, Teris itsessään on monasti aika tylsä, koska häntä on niin vaikea voittaa ja kaikki tuntuu aina kääntyvän hyväksi hänen kohdallaan tavalla tai toisella. Inhimillisemmät sankarit ovat kiinnostavampia. Tällainen tarina ottaa kantaa nimenomaan inhimillisyyteen, siihen miten ihmiset tarinassa reagoivat Teriksen olemassa oloon, joten siksi se on niin kiinnostava.

DC:n sivut Day of Doomista