Aina silloin tällöin DC (kuten Marvelkin) tekee lyhyitä sarjoja, joissa esiintyy useampi heidän sankareistaan. Tämä on yksi sellainen. Tarina alkaa, kun tulevaisuuden Justice League ottaa yhteyden nykyajan vastineeseensa ja pyytää heitä tulemaan tulevaisuuteen juhlimaan alkuperäisen Teräsmiehen paluuta. Valitettavasti kaikki ei suju suunnitelmien mukaan...

Piirrosjälki on aika perus-DC:tä. DC ja Marvel syöttävät ulos niin suuria määriä sarjakuvia, että ne muutamien todella hyvien artistien tekemät meinaavat hukkua joukkoon. Itse tarina on kiinnostava ja pysyy suurinpiirtein juonellisesti kasassa, vaikka aikamatkaaminen ei olekaan kaikkein selkeintä ajateltavaa. Kaiken kaikkiaan ihan hauskaa luettavaa, joskaan tästä ei kannata aloittaa tutustumista DC:n maailmaan, sillä mukana on niin monta eri sankaria, että vähemmästäkin menee sekaisin, eikä kenenkään taustaa juuri valoteta.

DC One Million Wikipediassa

Ajatuksia

Supervoimat kuulostavat hauskoilta, mutta valitettavasti nekään eivät ratkaise kaikkia ongelmia. Siksi olen aina pitänyt vaikkapa Hämäristä enemmän kuin Teräsmiehestä, sillä Teris on vain liian täydellinen. Verattuna vaikkapa Hämikseen, hän on todella syntynyt kultalusikka suussa ja kaikki sujuu aina hyvin. Hämiksen ongelmiin on paljon helpompi samaistua.