Ennisillä on tapana kirjoittaa tarinoita, jotka ovat erilaisia. Niinpä kun hän luo uuden supersankarin, tämä ei olekaan sankari, vaan palkkamurhaaja, joka alkaa käyttää voimiaan toisten supervoimaisten tappamisessa. Ennisin päähahmo ei kuitenkaan ole täysin sydämetön tappaja vaan hän tappaa vain sellaisia ihmisiä, jotka ovat hänen mielestään pahoja.

Kuten aina, Ennis onnistuu kertomaan varsin kiinnostavia tarinoita, joissa on monesti hyvinkin kiinnostavia alavireitä. Tässä esim. voi kysyä itseltään mitä on hyvä ja paha, onko kenelläkään oikeutta päättää, että joku on hyvä ja joku paha (kuten päähenkilö tekee), mikä on ihmishengen hinta... Samalla Ennis kuitenkin kertoo myös jännittäviä juttuja täynnä actionia, joten jos ei halua miettiä moraalisuuden merkitystä, sitä ei ole pakko tehdä. :)

McRea on puolestaan taitava kuvittaja, jonka kädenjälki sopii hyvin Ennisin tyyliin ja tekee lukemisesta myös visuaalisesti nautinnollisen kokemuksen.

Sivut Preacherista, yhdestä toisesta Ennisin työstä

Sivut Hitmanista

Ajatuksia

Kuten jo sanoin, tämä teos herättää kysymyksiä moraalisuudesta, oikeasta ja väärästä sekä niiden tulkinnasta. Voiko joku päättää onko toinen ihminen hyvä vai paha? Antaako tämäkään kenellekään oikeutta tappaa toisen? Mihin raja tulisi vetää? Nämä ovat kysymyksiä, joihin ei ole olemassa täydellistä vastausta ja kunkin meistä pitää ne ratkaista itse. On kuitenkin hyvä aina välillä ajatella asiaa...