Gisele lopetti Cool Cats Studion tätä sarjakuvaa varten. Pakko myöntää, että tarina on tässä huomattavasti parempi ja kiinnostavampi. Giselen kauniit piirrokset eivät haittaa ollenkaan, sillä ne toimivat hyvin niin mustavalkoisina kuin värillinäkin.

Tarina kertoo Pennysta ja Aggiesta, kahdesta High School- oppilaasta, jotka ovat toistensa parhaat viholliset. Ongelma vihollisissa on se, että ajan kanssa heidät voi oppia tuntemaan paremmin kuin parhaat kaverit. Jopa niin hyvin, että viha muuttuu ystävyydeksi? No, se jää nähtäväksi. ;)

Penny and Aggie

Ajatuksia

Ainakin tarinoiden perusteella amerikkalainen high school on todellinen helvetti. Se vastaa suurin piirtein lukiota Suomessa (muistaakseni...). Minusta tuossa on se hauska, että omasta mielestäni nimenomaan lukio oli todella mainiota aikaa, vain yliopistossa viihdyin paremmin. Sen sijaan peruskoulusta en halua edes puhua... Tietenkin pitäisi varmaan huomioida se, että kouluissa on eroja, jopa Suomessa, ja nyt puhumme vanhasta kunnon USA:sta, jossa hyvään kouluun pääsee vain rahalla tai todella hyvällä onnella ja rahalla.

Hmm, pitääkin tarkistaa yksi asia jossain välissä, kun on enemmän aikaa nettihyppelyyn. Nimittäin, onko USA:ssa oppivelvollisuus kuten Suomessa? Sillä jos kaikkien on pakko käydä koulussa, eikö ole aika kieroa, että samaan aikaan valtio tukee koulutusta niin huonosti, että kärjistäen alkaa olla melko se ja sama käykö koulussa vai ei? Asia nyt ei tietenkään kuulu minulle, mutta en voi olla huolehtimatta, kun vaikuttaa kovasti siltä, että yhden maailman suurvallan seuraava sukupolvi kasvaa tietämättömänä. Nyky-yhteiskunnan tietotulvan takia on oikeastaan vielä tärkeämpää saada hyvä ja kunnollinen peruskoulutus, jotta pystyy arvioimaan mikä pitää paikkansa ja mikä ei.