Megatokyo oli ensimmäinen nettisarjakuva, jota aloin tosissani seurata. Sen lukeminen alusta asti on oikeastaan varsin kiinnostavaa, sillä alussa Fredillä eli Pirolla ei ollut ihmeemmin juonta tai aikomusta tehdä muuta kuin joukko one shot- strippejä. Nyt tarinassa on useampia juonia, jotka seuraavat useampaa hahmoa. :) Se on siitä huolimatta yhä sekä kiinnostava että hauska.

Toinen asia, jonka kehitystä on ollut hauska seurata, on Piron kynänjälki, joka on selkeästi muuttunut ja parantunut vuosien aikana. Alkupään sarjojen tyyli ei paljoa enää muistuta nykyistä. Melkein ainoa asia, joka ei ole juuri muuttunut, on sarjakuvien yhteydessä olevien Piron ranttien tyyli ja äänensävy. :D

Megatokyo

Ajatuksia

Aikoinaan olin paljon mukana myös Megatokyon forumeissa, jossain määrin postaamassa, mutta enimmäkseen lurkkaamassa. Nykyään en enää välitä niistä ollenkaan. Jossain välissä Megatokyon suosion kasvaessa suurin osa vanhasta porukasta on tippunut pois ja nykyään forumien tyyli tuntuu jotenkin...vähemmän kotoiselta kuin ennen. Sääli, sillä siellä oli hauskaa aikoinaan. :( Mutta sellaista elämä on, aika kuluu ja asiat muuttuvat.