Hiljattain FST:llä esitetyn dokumentin nimikäännös on aika harhaanjohtava. Vaikka seksuaaliopetus (tai sen puute...) onkin tässä dokumentissa esillä, pääpaino on silti nimenomaan Shelbyssä, hänen kokemuksissaan ja ajatuksissaan. Kaikki, mukaan lukien seksuaaliopetus, nähdään nimenomaan hänen silmiensä läpi.

Itse dokumentti oli ok. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta kiva pieni juttu, jossa tuli nyt ainakin esiin se, että on mahdollista olla järkevä ja suvaitseva ihminen, vaikka olisikin kasvanut keskellä Texasia. :)

Netissä

Ajatuksia

Yhdessä kohtaa dokumentissa näytettiin kuinka Shelby puolusti homoseksuaalien oikeuksia ja mukaan oli mahtunut myös vastustavia mielipiteitä. Shelbyn pastori oli jännä: hän hoki koko ajan, että kaikilla oli oikeus valita, mutta että homoseksuaalisuus on synti. Halusin kovasti kysyä häneltä onko hän koskaan itse valinnut sen, kehen ihmiseen hän rakastuu. Rakastuminen ei ole valinta, joten miten on mahdollista sanoa jollekulle, että hän tekee syntiä, kun hän rakastuu samaa sukupuolta olevaan ihmiseen...