Doom perustuu suosittuun first person shooter- tietokonepeliin. Itse elokuva muistuttaa lähinnä jälleen uutta Alien-kopiota ja olen itse ihan iloinen, että en tiennyt pelistä juurikaan mitään ennen kuin katsoin elokuvan, sillä muuten elokuvassa ei olisi ollut mitään yllättävää.

Noin periaatteessa elokuva kyllä toimii. Juonessa ei ole ihmeemmin aukkoja, hahmot ovat ok ja pidin siitä, että elokuvassa viljeltiin Alienista tuttua tapaa näyttää hirviötä vain pikkuhiljaa, ei heti. Suurin osa efekteistä oli perinteisillä tekniikoilla tehtyjä ja erittäin hyviä. Olo jäi vaisuksi lähinnä sen tähden, että tällainen elokuva on kaikesta huolimatta parhaimmillaan elokuvateatterissa ennemmin kuin pienellä ruudulla.

Tietoa leffasta

Viralliset sivut

Extrat

Suurin osa DVD:n ekstroista liikkui eri efektien ympärillä. Mukana oli myös pieni pätkä siitä, kuinka sotilaita esittävät näyttelijät oli pistetty varsin tehokkaasta koulutuksesta läpi ennen elokuvaa. Kaikkein kiinnostavin osa ainakin minusta oli itse pelin ja sen historian esittely, minä kun en juurikaan pelejä pelaile.