Vajaan vuoden vanhat videoni söivät kasetin eilen illalla ja saivat siitä niin paljon vatsanpuruja, ettei mikään kasetti enää kelpaa. :)

Hyvä uutinen on se, että takuu on yhä voimassa.

Huono uutinen on se, että menee ainakin kaksi viikkoa ennen kuin saan videoni takaisin. :( Nykyään videoita ei enää juurikaan tule ostettua, elokuvat ym. omaan hyllyyn hankitut ovat päittäin DVD:llä. Mutta sen sijaan katson melkein kaikki tv-ohjelmat nauhalta. Tärkein syy tähän on se, että voin katsoa ohjelmat, kun se minulle parhaiten sopii. Toinen tärkeä syy on se, että voin hoitaa viikon ohjelmoinnit kerralla ja sen jälkeen minun ei enää tarvitse miettiä tai muistella, että milloin jokin ohjelma mahtaisi alkaa.

Lopputulos on sitten se, että varsinkin ensi viikosta eteenpäin, kun työt alkavat jälleen, enkä voi valvoa yömyöhään katsomassa jotain sarjaa tai elokuvaa, oli se kuinka kiinnostava tahansa, saattaapi olla, että osa jutuista jää sitten valitettavasti katsomatta. :( Eihän se maata kaada, mutta harmillista kuitenkin. No, ensi viikon jälkeen bloggaustahti hiljenee joka tapauksessa jonkin verran, kun työ syö jälleen sellaiset 10 tuntia päivästä matkoineen kaikkineen, joista ison osan muuten käyttäisin lukien tai aivojani paistaen.