Missasin tämän sarjan ekan jakson muuton takia, mutta eipä se mitään. Netistä pystyi hyvin lukemaan missä mennään ja sitten toista jaksoa katsomaan. :)

Ajatus sinällään on kiinnostava: kun mies ei mitenkään saa laillisesti murhasta lavastettua veljeään pelastettua kuolemantuomiolta, hän alkaakin suunnitella mittavaa pakoa vankilasta. Mutta parhaatkaan suunnitelmat eivät aina mene kohdalleen...

Näin ensi näkemältä en ole ihan varma pidänkö sarjasta vai en. Toisaalta tällaisessa sarjassa on tietenkin pakko olla paljon vastoinkäymisiä tai sarjaan ei riittäisi aihetta enää koko kaudeksi. Mutta silti minua alkoi vähän härnätä heti alusta se, että aivan kaikki menee koko ajan pieleen. Kun samanaikaisesti seurataan myös vankilan ulkopuolella, kuinka veljesten ystävätär koettaa selvittää koko tilanteeseen johtanutta salaliittovyyhtiä, olisi voinut olettaa, että veljeksillä edes joskus olisi edes vähäsen onnea... Salaliitto-sivujuoni itsessään on vähän klisee, mutta ymmärrettävästi vankilasta ei tosiaan riitä aihetta muuten koko kaudelle.

En ole ihan varma vielä nappaako sarja vai ei... Katselen vielä pari jaksoa ennen lopullista päätöstä. Pidän Dominic Purcelista näyttelijänä, joten osaltaan siksi en ihan heti jätä sarjaa pois laskuista, mutta jos tarina ei kiinnosta niin sitten se ei vain kiinnosta.

Kolmosen Pako-sivut

Sarjan viralliset sivut