Nämä kaksi kirjaa jatkavat Meridianin ensimmäisessä kirjassa aloitettua tarinaa Sephiestä, Meridianin ilmasaaren nuoresta ministeristä.

Vaikka noin periaatteesta en yleensä lue sarjoja epäjärjestyksessä, päätin tehdä poikkeuksen, kun sarjan kolmas osa oli kirjastossa korjattavana. Vaikka neljännes tarinasta jääkin väliin, saa näistä kolmesta silti aika hyvän kuvan siitä, miten juoni etenee. Nautinnollisinta sarjassa on (kauniin taiteen lisäksi...) Sephien varttuminen ihmisenä. Keselin onnistunut kirjoittaa erittäin todenollinen kasvutarina nuoresta naisesta, joka joutuu ottamaan harteilleen suuren vastuun ja kasvamaan aikuiseksi hyvin nopeassa tahdissa.

Kirjan kynänjälki on todellakin myös erittäin kaunista ja pääartistin vaihtaminen kirjojen yksi ja kaksi välillä ei minua ainakaan haitannut. Tietenkin tämä onkin täysin tavallista amerikkalaisissa sarjakuvissa, toisin kuin mangassa... No, joka tapauksessa, ensimmäisen jakson hapuilun jälkeen uusi artisti ottaa hahmot omakseen ja onnistuu kuvaamaan Meridianin maailmaa aivan yhtä taidokkaasti kuin edellinenkin. Mahtava väritys tuo vielä oman lisänsä.