Green Arrow on yksi niistä sarjakuvasankareista, joita ei olla paljoakaan nähty Euroopassa. Oliver Queen on mestarijousiampuja, joka käyttää kykyjään ja itse suunnittelemiaan erikoisnuolia rikosta vastaan taistelemiseen. The Longbow Hunters on osaltaan hahmon uudelleenluomista ja -esittelyä, mikä tekee siitä mukavan kirjan sellaiselle lukijalle, joka ei ole tutustunut Oliveriin aikaisemmin. Toisaalta mukaan mahtuu myös vanhalle fanille uutta materiaalia ja kiinnostava tarina.

Tarinan keskipisteessä on itseasiassa Oliverin keski-iän kriisi. Koska kyseessä on supersankaritarina, tämä kiinnostavampi juoni on haudattu varsin perinteisen rikosmysteerin lomaan, mutta omasta mielestäni se oli tarinan kiinnostavampia puolia. Miten supersankarin pitäisi suhteutua vanhenemiseen ja sen mukanaan tuomaan haluun asettua aloilleen ja perustaa perhe?

Grell kertoo kiinnostavan tarinan, jonka hän on myös varsin hyvin kuvittanut. Perinteisemmän sarjakuvapiirroksen lomassa on käytetty mielestäni erittäin hyvin myös muita tekniikkoja kuvattaessa menneisyyden tapahtumia ja varsinkin Oliverin ilmeet ovat mielestäni monasti erittäin uskottavia ja persoonallisia.

Green Arrow wikipediassa

Mike Grellin kotisivut