Tsutsui Yasutakan kirjoittama ja Yamazaki Sayakan piirtämä Telepathic Wanderers lähtee liikkeelle vain yhdellä hahmolla: Nanase on nuori telepaatti, joka koettaa tulla toimeen maailmassa, jossa kaikki koettavat salata jotain ja vain hän tietää mitä. Tarinan edetessä Nanase tutustuu muihin epätavallisia kykyjä omaaviin ihmisiin, niin hyviin kuin pahoihin, ja pian hän alkaa nähdä myös jälkiä järjestöstä, joka ilmeisesti metsästää heidänlaisiaan ihmisiä...

Sarjan nimi on hitusen harhaanjohtava, sillä oikeastaan vain kaksi hahmoista on telepaatteja. Muiden kyvyt kulkevat tulevaisuuden ennustamisesta aikamatkustukseen. Juonellisesti sarja on ok, ei kauhean tylsä, mutta ei erityisen ihmeellinenkään. Ajan kuljetus sekä hahmojen väliset suhteet ovat piristävän realistisia, mutta se ei valitettavasti muuta sitä, että keskushahmo Nanase on vähän tylsä.

Yamasakin piirrosjälki on perinteistä mangaa: ihan kaunista katseltavaa, muttei erityisen persoonallista. Sikäli kuitenkin keskitasoa ylempänä, että kaikilla hahmoilla on selkeästi omat kasvonsa ja vartalonsa, oma tapansa pukeutua ja liikkua, ja se näkyy myös kuvista.

Telepathic Wanderers oli ihan hauska lukea, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti sytyttänyt, vaikka aihepiiri onkin sellainen, joka minua yleensä kiinnostaa.

AnimeNewsNetworkilla

IGN:llä