Hayden Christenssenin esittämä David Rice omaa erikoisen kyvyn: hän voi teleportata mistä vain hän sattuu olemaan mihin tahansa tuttuun paikkaan. Hän käyttää kykyään omaksi hyväkseen pankkeja ryöstelemällä ja matkustelemalla, mutta sitten alkaakin tapahtua, kun hän kohtaa toisen, jolla on sama kyky, ja huomaa olevansa metsästetty...

Hyvin löyhästi Stephen Gouldins saman nimiseen romaaniin perustuva elokuva pitää sisällään joitakin ihan kiinnostavia ajatuksia. Minua viehätti erityisesti se, että supervoimistaan huolimatta päähenkilön ensimmäinen ajatus ei ollut heittäytyä supersankariksi vaan se miten ne hyödyttäisivät häntä itseään. Toimintajuoni ja erikoisefektit toimivat myös ihan hyvin ja vaikka näyttelijäsuoritukset eivät olekaan parhainta mitä olen nähnyt, niin huonompaakin on tullut katsottua. Eniten elokuvassa häiritsi täysin irtonainen ja tarpeeton sivujuoni Davidin äidin suhteen, joka lähinnä tuntui petaavan tv-sarjaa, ja jonka olisi aivan hyvin voinut heivata tiehensä.

Eli ei parhain koskaan näkemäni tieteisaction, mutta ihan kiinnostava elokuva siitä huolimatta.

DVD:n ekstrat olivat melkoperinteisiä, joskin osa niistä valotti elokuvan juonta tavalla, joka selvensi, jos nyt ei mitä elokuvassa tapahtuu, niin ainakin sen, miksi juoni on sellainen kuin se on. :)

IMDb:ssa

Wikipediassa

Toinen arvio starassa