Suosittuun Hitman-pelisarjaan perustuva elokuva kertoo agentti 47, salaperäisen organisaation lapsesta asti salamurhaajaksi kouluttamasta miehestä. Kun organisaatio kääntää selkänsä yhdelle parhaimmistaan ja antaa Interpolin päästä hänen jäljilleen, hän nousee luonnollisesti vastarintaan ja onnistuu tuhoamaan koko operaation, jonka kulmakivenä hänen kuolemansa olisi ollut.

Juonellisesti elokuva on sujuva, muttei mikään järjen jättiläinen. Timothy Olyphantin roolisuoritus agentti 47 on minusta aivan kohdallaan, sillä salamurhaajaksi kasvatetulta ja siinä puuhassa koko elämänsä viettäneeltä ihmiseltä ei oikein voi olettaa kovinkaan laajaa tunnekirjoa tai ihmissuhteiden ymmärtämistä. Myös muut näyttelijät olivat suurinpiirtein kohdallaan ja lopputulos on ihan ok, eurooppalaistyylinen action-raina.

DVD:n ekstrat olivat ihan perinteista tavaraa ja kommenttiraita uupuu, luultavasti siksi, että amerikkalaisyleisöltä ei odoteta  ranskalaissyntyisen ja englantia murtaen puhuvan ohjaajan ymmärtämiseen tarvittavaa kärsivällisyyttä. Loput ekstrat ovat ok, mutta toivoisin, ettei dokumenttien määrää koetettaisi aina kasvattaa pilkkomalla olemassa oleva materiaali 15 minuutin pätkiksi.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Toinen mielipide Leffatykissä