Jim Butcherin Dresden Files -sarjan toisessa osassa Harry Dresden joutuu keskelle salaliittoa, jonka osan ottajina hyörii joka ikinen erilainen ihmissusi-variaatio, joka maailmasta löytyy. Lopulta Dresdenin ei auta kuin luottaa uusiin liittolaisiin, vanhoihin ystäviin ja omaan kekseliäisyyteensä selvitäkseen hengistä täyden kuun yöstä...

Sarjan toinen osa jatkaa samalla linjalla kuin edellinenkin ja opimme paljon uutta maailmasta, jossa Dresden asustaa, ja siitä miten se toimii. Pidän kirjassa erityisesti siitä, että Dresden ja muut kirjan hahmot ovat hyvin inhimillisiä tunnemaailmaltaan. Heidän tunnepohjaiset reaktionsa ovat juuri niin turhauttavia kuin oikeassakin elämässä. Sellaista on vaikea kirjoittaa ja kunnioitan Butcheria, kun hän on siinä onnistunut - jopa (tai ehkä varsinkin...) silloin, kun yhden tai toisen hahmon käytös on sellaista, että tekee mieli hakata omaa tai heidän päätään seinään.

Joka tapauksessa sarja on kiinnostava, Harry ja muut hahmot erinomaisesti kirjoitettuja ja jatkan varmasti sarjan parissa vielä pidemmällekin.