Kuningatar Victorian aikaiseen englantiin sijoittuva manga kertoo jaarli Phantomhivesta, Cielistä, ja hänen erikoislaatuisesta hovimestaristaan Sebastianista. Ciel on vain 12-vuotias, mutta kantaa silti sekä sukunsa perinnölliset vastuut että luomansa leluvalmistajan liikevastuut. Onneksi Sebastian on muutakin kuin vain hovimestari (vaikka hän itse sen kyllä kieltäisikin) ja pystyy tekemään vaikka mitä nuoren isäntänsä puolesta.

Toboson kynänjälki on erittäin kaunista ja kiinnitti ensimmäisenä huomioni, mutta myös tarinassa on paljon kiinnostavaa. Mangan kaksi päähahmoa, Ciel ja Sebastian, ovat molemmat monisyisiä ja vakavia hahmoja. Tarinan kevennykseksi Phantomhiven muut palvelijat ovatkin sitten täysiä blondeja kaikki tyyni ja Sebastian pääsee esittelemään erikoisia taitojaan selvitellessään heidän sotkujaan isäntänsä toiveiden mukaisesti.

Ensimmäinen osa ehtii hädin tuskin esittelemään sarjan hahmot ja asetelman, mutta se saavuttaa myös kiinnostavan tasapainon kevyen huumorin ja synkempien teemojen välillä, mikä tekee mangasta kiinnostavamman kuin osasin edes odottaa.

Wikipediassa

Julkaisijan sivuilla