Stephen Kingin saman nimiseen romaaniin perustuva tv-sarja lähtee liikkeelle samasta kuin kirjakin: John Smith -niminen mies jää auto-onnettomuuden jälkeen vuosikausiksi koomaan ja siitä herättyään huomaa pystyvänsä näkemään tulevaisuuden, menneisyyden ja ties mitä koskettaessaan esineitä ja ihmisiä. Sarjassa asiaa voidaan kuitenkin tutkia paljon monisyisemmin kuin romaanissa tai siihen perustuvassa mainiossa elokuvassa, jossa Chistopher Walken esittää pääroolin.

Tv:ssä John Smithiä esittää Anthony Michael Hall, joka onnistuu varsin hyvin luomaan ruudulle uuden lahjansa hämmentämän ja kadonneesta elämästään katkeroituneen miehen. Puolivahingossa Johnny ajautuu käyttämään kykyään ihmisten auttamiseen, mutta jo näin sarjan alkumetreillä povataan miehelle myös suurempaa kohtaloa. Romaanin ja elokuvan ystävillä asia ei tule varsinaisesti yllätyksenä, mutta yksityiskohdat ovat kiinnostavia. Sarja on myös luonnollisesti päivitetty nykyaikaan, joten myös tämä puoli tuo muutoksia alkuperäiseen verrattuna.

Itse olen aina pitänyt siitä, kun tutuista tarinoista tehdään uusia versioita, joissa asiaa käsitellään hieman eri tavalla, joten olen vain iloinen siitä, että tämä suosikki on jälleen kerran uudessa kuosissa saatavissa. Sarja on ollut varsin suosittu (kuten jo valmistuneet 6 kautta voivat antaa ymmärtää) ja vaikka itse katsoinkin tämän ekan kauden DVD:ltä, sitä on myös esitetty MTV3 Scifi -kanavalla.

IMDb:ssä

TV.com

Wikipediassa