Discovery Science -kanavalla esitetyssä dokumentissa kerrotaan nimensä mukaisesti Steve Jobsista, hiljattain menehtyneestä Applen perustajasta. Vierailevina juontajina ohjelmassa piipahtivat myös Mythbustersien Adam Savage ja Jamie Hyneman.

Vaikkakin ihan hyvä dokumentti, ohjelma keskittyi täysin Jobsin uraan ja menestykseen sekä aikaan saannoksiin tietotekniikan maailmassa. Luonnollisesti yksi Applen perustajista ja iPodin, iTunesin ja iPadin ideoija on merkityksellinen nimenomaan teknisten aikaansaannoksiensa takia, mutta olisin mieluusti nähnyt dokumentissa enemmän asiaa itse miehestä, eikä pelkästään hänen keksinnöistään.

Pakko on myöntää, että omasta mielestäni hänen suurin menestyksensä on Pixarin luominen, vaikka möikin studion sittemmin Disneylle. Kyse ei ole niinkään siitä, että minulla olisi mitään Macejä tai muita vastaan - ottaisin mieluusti käyttöön macin, jos sellainen vain kykenisi pyörittämään niitä työkaluja, joita tarvitsen päivittäin - vaan enemmän siitä, että koen saaneeni Pixarista eniten iloa irti. smiley

Ohjelman esittely