Punaisen jättiläisen julkaisema neliosainen manga sijoittuu tulevaisuuteen, jossa moni astronautti tekee töitä jätteen keräilijänä. Maapallon ympärille on kertynyt jos jonkinlaista avaruusromua, joka vaarantaa kaupallisen avaruusmatkailun, joten mahdollisimman suuri osa pitää saada kerättyä talteen. Tapaamme siis avaruusalus DS-12 "Toy Box" miehityksen: Hachiroota "Hachimaki" Hoshinon, Fee Carmichaelin, Yuri Mihairokovin ja Ai Tanaben.

Vaikka sarja alkaakin melko arkisesti romunkeräämisen joka päiväisestä pyörityksestä ja avaruudessa asumisen piirteistä, se lähtee pian kehittämään hahmojaan erinomaisella tavalla. Kokonaisuudessa eniten huomiota saavat Jupiterin matkalle innokkaasti mukaan pyrkivä Hachimaki sekä Fee, joka joutuu viettämään paljon aikaa poissa poikansa ja miehensä luota työpaikkansa takia. Mutta myös muilla hahmoille annetaan aikaa ja sivuhahmotkin saavat oman hetkensä. Lopputulos on draamaa parhaimmasta päästä: sellainen tarina, jossa ei tapahdu mitään ihmeellistä tai erityisen tärkeää, mutta jossa hahmot pääsevät omilleen mitä parhaimmalla tavalla.

Kaiken lisäksi kyseessä on erinomaista scifiä, jossa avaruusmatkailun ongelmia kuvataan realistisesti ja oikein. Lopputulos on yksi parhaimmista scifeistä, jonka olen aikoihin lukenut ja erinomainen sarjakuva.

Wikipediassa