Jälleen kerran elokuvaksi on sovitettu Philip K. Dickin tuotantoa. Tällä kertaa kyse on novellista Adjustment Team, jonka alkuperäisestä tarinasta mukaan ollaan napattu lähinnä perusajatus, että maailmankaikkeus kulkee tietyn suunnitelman mukaisesti. Vapaa tahto ja sDVDattuma tahtovat kuitenkin lyödä kapuloita rattaisiin, joten silloin paikalle lähetetään Adjustment Bureaun virkailijat, jotka käyttävät erityisiä voimiaan korjatakseen mahdolliset virheet. Mutta entäs sitten kun eräs itsepäinen nuori mies saakin tietää tästä? Kaiken päälle hän on päätä pahkaa rakastunut nuoreen naiseen, jota suunnitelman mukaan hänen ei kuuluisi koskaan enää nähdä. Hänpä ei tähän niin vain tyydy ja niin alkaa kissa- ja hiirileikki, joka ratkaisee rakastavaisten kohtalon...

Pohjimmiltaan kyse on siis rakkaustarinasta. Minun mielipiteeni niistä on aina ollut melkoisen meh ja täytyy sanoa, että jos pääosan esittejien Matt Damonin ja Emily Bluntin välinen kemia ja hauska sananvaihto ei toimisi, olisin itse tippunut melkoisen nopeasti. Onneksi nämä jutut ovat kohdallaan ja kaiken lisäksi elokuvassa on myös muuta purtavaa. Nimittäin vapaan tahdon, sattuman ja kohtalon välinen vyyhti, joka antaakin ajattelemisen aihetta varsin pitkäksi aikaa. Kun lisäksi elokuvan maisemat New Yorkista ovat erittäin taitavasti kuvattuja, muut hahmot vähintään yhtä kiinnostavia ja kokonaisuus toimii, niin lopputulos on varsin katsottava raina.

DVD:n lisämateriaalit eivät ole mitenkään poikkeuksellisia, mutta pari making off -dokkaria ja ihan ok kommenttiraita kirjoittaja/ohjaaja George Nolfilta tekevät siitä ihan ok-paketin.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Toinen mielipide Leffatykki.comissa

Traileri