Aaveajaja-fanina piti tämä jatko-osakin nähdä, vaikka odotukset eivät olleet korkealla ensimmäisen Ghost Rider -elokuvan jäljiltä. Täytyy sanoa, että olen kahden vaiheilla tämän elokuvan kohdalla. Toisaalta juoni on ihan bleeh kierrätyskamaa. Paholainen siittää ihmislapsen saadakseen itselleen jalansijan maan päällä, mikä johtaa siihen, että kyseistä poikaa sitten jahdataan joka taholta. Kuinkas monta kertaa tämä onkaan jo kuultu...? Sen sijaan Nicholas Cage on parhaimmillaan hieman vinksahtaneena Johnny Blazena, joka saa tietää häntä vallassaan pitävän demonin olevan oikeasti enkeli, jonka helvetti onnistui vangitsemaan ja ajamaan hulluksi.

Elokuvan erikoistehosteet ym. ovat hienoa jälkeä ja niissä on del Toromaista terää, joka viehättää selkeästi enemmän kuin perusmassatuotantojälki. Lisäksi oli huvittavaa nähdä Blackout ruudulla, vaikka näin muunneltuna versiona.

Kaiken kaikkiaan en voi suositella elokuvaa kenellekään, joka ei tunne Aaveajajaa sarjakuvista, sillä muuten elokuvasta jää melkoisen paljon sivu, mutta vanhoille faneille se käy ihan hyvin uteliaisuudesta katsottavaksi. Juonellisesti se on skeidaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta muut elementit ovat kohdallaan ja kiinnostavia ja tuovat mieleen jotkut kiinnostavimmista sarjakuvamaailman kokeiluista, varsinkin efektien puolella.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Traileri