Alan Moore on yksi Yhdysvaltojen parhaimmista sarjakuvakäsikirjoittajista. Tässä kokoelma teoksessa on mukana hänen kirjoittamiaan tarinoita Jim Leen ja Brandon Choin luomasta WildC.A.T.S-ryhmästä. Ensimmäisessä tarinassa ryhmä seikkailee ajassa yhdessä Todd McFarlanen Spawnin kanssa. Sitten näemme miltä maailmankaikkeuden loppu näyttää ryhmän kuolemattomampien jäsenten silmin. Kolmas tarina kertoo ryhmän jäsenen Voodoon omasta seikkailusta New Orleansissa, jossa hänen nimellään on hälyttävä kaiku... Kokoelman seuraava tarina antaa kiinnostavan lisän Deathblow-hahmon historiaan. Ja viimeiseksi näemme pienen vilahduksen Savantin WildC.A.T.S.-ryhmän uudelleen tapaamisesta.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on ihan hauska kokoelma kiinnostavia tarinoita. Eniten pidin Voodoon ympärillä liikkuvasta kertomuksesta, joskin myös Deathblow:Byblows oli hauska. Maailmankaikkeuden kuolema oli mietteliäs ja rauhallinen tarina, mutta valitettavasti sen loppuratkaisu on vanhaa kauraa kenelle tahansa scifistille, sillä sitä on käytetty jo useammassa klassisessa scifi-tarinassa. Kokoelman ensimmäinen tarina on ihan ok, mutta melko tavallista aikamatkailuhubaa, kun taas kokoelman viimeinen tarina avautuisi varmasti paremmin, jos hahmot olisivat tutumpia.

Eri tarinoita oli mukana piirtämässä, tussaamassa ja värittämässä erinäinen joukko taiteilijoita, jotka kaikki tekevät kyllä hyvää työtä, mutta jälki on perinteistä, yhdysvaltalaista supersankarisarjakuvaa, joten mikään siinä ei erityisesti pomppaa silmille tai jää mieleen.