Tämä Sangatsu Mangan julkaisema, neliosainen sarja perustuu Capcomin Monster Hunter -pelisarjaan, joten en sarjalta paljoa odottanut. Alkuperäiseen ostospäätökseen vaikutti paljon ihan se, että Mashiman piirrosjälki miellytti omaa silmää. Lisäksi ostan suomenkielisiä mangoja paljon hääppöisemmin perustein kuin englanninkielisiä ihan tukemismielessä. :)

Kun tästä sarjasta leikkaa taistelukohtaukset pois, juonesta ei jää paljoakaan jäljelle. Tämä on sääli, sillä se vähä mikä mukaan on saatu, sisältää potentiaalia pitkään ja dramaattiseen sarjaan. Parasta tässä olikin ne muutamat kohdat, joissa paljastettiin hahmojen menneisyyksiä ja syvennettiin heidän persoonallisuuksiaan. Sääli, että se kaikki jäi erilaisten hirviöiden vastaan taistelemisen alle...

Taide on todellakin hyvän näköistä ja liikkuu erinomaisesti, mikä on toki tärkeää, kun suurin osa teoksesta on pelkkää taistelua. Päähenkilö Shikin jatkuva innostus on ärsyttävyydessäänkin huvittavaa ja hahmojen ilmeet kertovia. Kokonaisuutena siis aikalailla sitä mitä odotin ja kiitos hyvän taiteen, parempi kuin muutamat muut vastaavat, jotka ovat käteen joskus jääneet.

Wikipediassa

Toinen arvostelu Anime-lehdestä