Animaatiota ja live action -näyttelyä sekoittava, pääsiäisaiheinen elokuva kertoo pääsiäispupun pojasta E.B.stä, joka haluaisi mieluummin päästä muusikonuralle rumpalina, ja Fred O'Haresta, jonka salainen unelma pikkupojasta lähtien on ollut päästä pääsiäispupuksi pääsiäispupun paikalle. Kun E.B. karkaa Hollywoodiin, näiden kahden tiet kohtaavat ja alkuhankaluuksien jälkeen he päättävät auttaa toisiaan saavuttamaan unelmansa.

Jostain kumman syystä tällaiset oikeita näyttelijöitä ja animaatiota yhdistävät elokuvat tuntuvat aina lapsellisemmilta kuin pelkät animaatiot. Tiedä sitten onko syy se, että oikeiden näyttelijöiden kanssa epäuskoa on vaikeampi vaimentaa vai mikä on vikana. Ehkä tarinat vain ovat oikeasti lapsellisempia... Joka tapauksessa tämä piirre ja elokuvissa melkein pakollinen fyysinen huumori (josta olen tainnut mainita ennenkin, ettei se ole juuri mieleeni...) tekevät niistä harvoin suosikkejani. Tämänkin sattui kokoelmaan puolivahingossa, mutta katsoin nyt kuitenkin, kun DVD-kerran oli jo käsillä.

Eikä se paha ollut. Nuoremmille katsojille varmasti jopa oikein mieleen ja Hugh Laurie pääsiäispupun äänenä oli ihan hauska lisä. Silti, ei tästä koskaan tule mitään erityissuosikkiani ja DVD lähtee melko varmasti kiertoon ensimmäisen mahdollisuuden tullen.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Traileri