Life of Pi on ollut must see -listalla jo siitä, kun näin trailerin ekan kerran, mutta maailmankaikkeus salli sen näkemisen vasta nyt. Mutta tulipa nähtyä!

Juoneltaan kyseessä on osuva fantasia nuorukaisesta, joka jää haaksirikkoutuneena keskelle merta pelastusveneessä seuranaan vain bengalintiikeri. Paikoin dramaattista ja paikoin koskettavaa tarinaa tukemassa ovat todella henkeäsalpaavat erikoistehosteet, jotka ovat Oscarinsa ansainneet. Samalla on pakko myöntää, että näin elokuvan vain kerran nähtyäni en ihan osaa sanoa oliko se tarinaltaan kuinka hyvä. Hyvä kyllä, mikä tahansa elokuva, joka saa minut kyynelehtimään ei voi olla täysin huono, mutta kuinka hyvä?

Niin mahtavaa kuin elokuvan kuvamaailma olikin, se vei myös jossain määrin huomiota itse tarinalta. Ei pahasti, ei niin, että erikoistehosteet olisivat rikkoneet tarinan kulun. Mutta silti sen verran, että mielipiteeni elokuvasta on yhä hieman auki. No, ei siis auta kuin odottaa, että saan DVD:n käsiini ja katsoa miten elokuva iskee sitten, kun erikoistehosteet eivät ole ihan niin voimakkaasti läsnä kuin mitä ne ovat 3D-näytöksessä isolla kankaalla.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Traileri

Toinen mielipide Leffatykki.comissa