Entisen Pixarin, joka on nykyään Walt Disney Studios -yrityksen omistuksessa, elokuvat ovat aina olleet suosikkejani (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Tässä tarinassa tietokoneanimaatioihin erikoistunut studio palaa tavallaan juurilleen, sillä tarina kertoo siitä, mitä pelikoneiden sisällä tapahtuu, kun peliluola sulkee ovensa yön ajaksi...

Tarinan juoni keksittyy Wreck-It Ralphiin, joka on Fix-It Felix -nimisen pelin pahis. Ralph on vain saanut tarpeekseen pahiksena olemisesta, sillä siinä missä Felix ja pelin muut hahmot juhlivat ja elävät mukavasti, Ralphista ei pidä kukaan. Hän lähtee siis etsimään elämäänsä muutosta ja seikkailuksihan se yritys menee.

Elokuvan teemat ovat paikallaan, sillä erilaisuuden arvostamista ja hyväksymistä käsitellään peräti kahden hahmon kautta. Hahmot ovat hauskoja ja on ihan kiva nähdä elokuva, jossa perinteisten hyvisten on pakko ottaa itseensä ja tajuta, että he ovat olleet väärässä. Juonen opettavaisuus ei kuitenkaan vajoa saarnaamiseen asti, vaan tapahtuu seikkailujen sivussa.

Animaatio on tuttua ja taattua laatua, kuten muukin tuotanto, joten vaikka tästä ei tule uutta ikisuosikkia, hyvä elokuva kyseessä on kuitenkin niin lapsille kuin lapsen mielisillekin.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Traileri

Viralliset sivut

Rotten Tomatoes