Jaa, olen näemmä jättänyt melkoisen monta osaa tätä sarjaa ilman noteerausta. No eipä ihme sikäli, että sarja on jynnännyt paikallaan jo pitkään, kun olemme odottaneet, että ZOTT-turnaus viimein päättyisi ja pääsisimme taas käsiksi itse juoneen. Osassa 17 tarina etenee vihdoin tähän pisteeseen, joten seuraavaa osaa voi jopa odottaa innolla.

Vaikka Kishiro on itse ollut sillä kannalla, että alkuperäinen Battle Angel Alita/Gunnm jäi kesken, itse pidän silti alkuperäisestä kokonaisuudesta enemmän. Ei tämä jatko/AU ole missään nimessä huono, mutta varsinkin aivan turhaksi pitkittynyt turnausjakso alkoi jo vähän ottaa hermoille. Alkuperäisen ytimekkyys on tärkeä osa sen viehätystä, joten 18+ osainen maratoni ei vain jaksa kantaa tarinaa yhtä intensiivisesti.

No, nyt kun ollaan taas oikeasti juonessa kiinni, voipi olla, että innostus tätäkin kohtaan palaa ihan uudella tavalla. Vaikka Last Order ei ole yhtä hyvä kuin alkuperäinen, se on silti selkeästi yli monen muun, joten missään nimessä en aio lopettaa sarjan seuraamista.