Syksyllä alkanut rikossarja kertoo chicagolaisesta etsivästä, joka muuttaa etelä-Floridaan ja aloittaa työt Floridan osavaltion poliisin hommissa. Noin muuten kyse on perinteisestä, humoristisella otteella tehdystä rikossarjasta: irralliset jaksot keskittyvät yhteen rikokseen, pidemmät teemat liikkuvat romanttisten ja muuten ihmissuhteiden ympärillä ja kantavana tekijänä toimivat kiinnostavat hahmot.

Päähahmo, Matt Passmoren esittämä Jim Longworth on sukkela ja nopeaälyinen mies, joka on juuri tarpeeksi charmantti, että häntä ei ihan tee mieli kuristaa, vaikka hän on myös varsin ylpeä, ajoittain itsekeskeinen ja ei useinkaan jaksa odottaa, että muut pysyisivät hänen aivoituksissaan matkassa.

Itse pidän Longworthin hahmosta juuri siksi, että hän haastaa katsojankin pysymään menossa mukana. Lisäksi samaistun hänen asenteeseensa, jonka mukaan muut saavat ajatella hänestä mitä haluavat, se ei häntä haittaa. "Those who mind don't matter, those who matter don't mind" on erinomainen elämänasenne. :)

Sarja kokonaisuutena on kevyttä ja varsin humoristista viihdettä, joka on juuri tarpeeksi haastavaa pysyäkseen kiinnostavana, mutta ei siinä määrin, että jaksoja ei jaksaisi päivän päätteeksi. Mikäs sen parempaa siis.

IMDb:ssä

Wikipediassa