Isompiin paketteihin kootun Lucifer-sarjan kerääminen jatkuu. Eka osa jäi juonellisesti iloisesti kesken ja toisessa kirjassa jatketaan siitä mihin jäätiin. Sandmanin tyyliä seuraillen kirjan päähahmo Lucifer jää usein tarinoissa kirjaimellisesti takapiruksi ja sen sijaan etualalla nähdään muita vaikuttajia. Tyyliin kuuluu myös yksittäisinä sivutarinoina esitetyt jaksot, jotka nivoutuvat myöhemmin juonen kannalta tähdellisiksi tiedoiksi. Siksi tällaiset kokoelmateokset ovat todella käteviä: sen sijaan, että yrittäisin metsästää yksittäisiä lehtiä ja miettiä niiden oikeaa järjestystä, ne on järjestyksessä ja lukijana täytyy vain kääntää sivua. :)

Kaikkein kiinnostavinta sarjassa on se, että vaikka Lucifer on kaikin puolin itsekäs sanonko mitä, olen lukijana kuitenkin hänen puolellaan hänen taistellessaan itsenäisyytensä puolesta taivaan joukkoja vastaan. Syvemmällä tasolla kirja herättää kiinnostavia ajatuksia oikeasta ja väärästä sekä vapauden olemuksesta, kun enkelitkin lankeavat pelkästä myötätunnosta tarinan kivisydämisen jumalan edessä.

Taiteellisesti pidän eniten niistä jaksoista, joissa tyyliä on päästetty tavallisen amerikkalaisen sarjakuvatyylin raameista vähän erilaisempaan suuntaan. Kyllä perustyylikin menettelee, mutta kyseessä on silti pitkälti sarjakuva, joka kiehtoo enemmän tarinallisesti kuin kuvallisesti.