Odd Interlude ei ole varsinaisesti kirja, vaan sähköisesti julkaistu lyhytromaani, joka sijoittuu sarjan varsinaisten osien väliin. Kuten Odd Passenger, tämänkin välijakso kertoo siitä mitä Oddille tapahtuu hänen ollessaan matkalla edellisen kirjan tapahtumapaikasta seuraavan kirjan kulisseihin. Tällä kertaa kauhuun sekoitetaan aimo annos scifiä, kun Odd yrittää vapauttaa maantiemotellia pitävää suurperhettä mutatointuneen hullun tiedemiehen kynsistä.

Tavallaan tämä puolet tavallista lyhyempi teos osoittaa, että vaikka sarjan kirjat ovatkin erittäin hauskaa luettavaa, niiden juoni voitaisiin tarpeen tullen tiivistää lyhyemmäksikin. Vaikka edellinen lause kuullostaakin negatiiviselta, kyse ei ole kritiikistä, vaan pelkästä huomiosta. Sarjan kirjoitustyyli on niin ainakin minulle mieleen, että pidemmät teokset maistuvat kyllä, vaikka tarina mahtuisikin lyhyempäänkin muotoon. :)

Noin muuten Odd Interlude ei varsinaisesti  tuo sarjaan mitään uutta, mikä on luonnollista, kun kyse on teoksesta, jota jokainen lukija ei niin itsestään selvästi voi käsiinsä saada. Onneksi Helsingin kaupunginkirjasto tarjoaa myös sähkökirjastopalveluita, joista kyseisen sähkökirjan voi halutessaan lainata, joten pääsin sen lukemaan. ;)