Kuten Animal Man, josta kirjoitin hiljattain, Resurrection Man on osa DC Comicsin New 52 -tuoteperhettä. Vaikka tuoteperheessä oli kritiikin aihetta - päällimmäisenä naisartistien vähäisyys ja naishahmojen käsittely varsinkin heidän ollessaan pääosassa - niin ei käy kieltäminen, etteikö sekaan mahtuisi todella kiinnostavaa tarinaa. Resurrection Man eli Mitch Shelley on kuolematon: aina kun hän kuolee, hän herää uudelleen henkiin ja saa bonuksena vielä enemmän tai vähemmän sattumanvaraisen supervoiman kaupan päälle. Lisäksi hänellä on aina jonkinlainen pakkomielle mennä jonnekin ja tehdä jotain, joka yleensä auttaa jotakuta muuta. Hänen muistinsa on täynnä reikiä ja näiden kahden kirjan punainen lanka onkin Mitchin yritys selvittää kuka hän oikeastaan ja miten hänestä tuli sellainen kuin hän on...

Toki paljon jää vielä selittämättä. Tarinassa myös enkeleillä ja demoneilla (kai...) on iso osansa, mutta se jää tarkemmin selvittämättä mitä tahoja nämä edustavat ja mitä he Mitchistä haluavat. Noin sen lisäksi siis, että hänen kuolemattomuutensa heittää kapuloita rattaisiin ja samalla uudelleen henkiin herääminen "kiillottaa" hänen sieluaan aivan uuteen uskoon... Jatkoa seuraa, ehkä, joskus.

Mitchin tilannetta olisi voitu sarjassa jäädä mietistkelemään ja tutkimaan pidemmäksikin aikaa. Toiminta ajoi tässä niin päälle, että lukija hädin tuskin ehtii hengähtämään, mikä tekee kokemuksesta turhankin tiiviin. Olisi ollut paikallaan ottaa aina välillä hengitystaukoja ja lyhyempiä juttuja ennen kuin palattiin varsinaisen juonen ja monien pahisten sekaan. Muutenkin tarina olisi sopinut joko pidemmälle kerronnalle tai osan jutuista olisi voinut jättää pois. Mutta tällainen tiivis tapa kirjoittaa on toki tyypillinen tällaiselle sarjakuvalle noin ylipäätään.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on kuitenkin supersankaritarinaa kiinnostavammasta päästä. Piirtäjiä vaihdetaan varsinkin toisessa osassa tiuhaan tahtiin, mutta mitään suurempia lapsuksia ei silläkään saralla sivujen välistä löydy.