Teemalla esitettiin uusin kausi tätä jo kuusikautista dokumenttisarjaa, jossa jokainen jakso keskittyy yhteen artistiin ja esittelee joitakin tämän tunnetuimmista musiikkivideoista. Kyse ei siis ole itse videoista - ne on nähty tai voi aina käydä katsomassa Youtubesta - vaan kyseisten videoiden tekemisestä. Niinpä jokainen jakso sisältää haastatteluja videoiden tekemiseen osallistuneilta ja tarinoita siitä miten mikäkin video sai syntynsä.

Jaksot ovat vain 20-minuuttisia, mikä ei haittaa, sillä aiheelleen sopivasti sarjan tekijät ovat editoineet jaksot melko musavideomaisesti. Näin syntyvä varsin nopeatahtinen ja nykivä tyyli toimii lyhyissä jaksoissa, mutta sitä tuskin jaksaisi pidempään kerrallaan.

Kunkin jakson kiinnostavuus on suoraan verrannollinen jakson artistiin. Sellainen laulaja tai bändi, joka on itselle tuttu ja josta pitää, kiinnostaa luonnollisesti enemmän kuin tuntemattomampi artisti tai omakohtainen inhokki. Sarjaan on luonnollisesti valittu mukaan suurimpia nimiä, mutta toisaalta tässä ollaan tosiaan jo kuudennessa kaudessa, joten sekaan mahtuu jo muutama sellainen nimi, jotka eivät ole välttämättä ihan jokaisen tiedossa. Riippuu tietenkin siitä millaista musiikkia sattuu itse kuuntelemaan...

Sarja kävi ihan hauskasta ajanvietteestä, joten mikäs sen parempaa.

IMDb:ssä

Ohjelmasta Teeman sivuilla