Megan on ihan tavallinen yliopistoa käyvä nuori nainen - paitsi, että unissaan hän käy vaihto-oppilaana ihan toista yliopistoa, jossa kuoleiden henkiä koulutetaan muusiksi.

Hauska tarina idea, mutta ekan kirjan perusteella oikeastaan mahdoton sanoa miten se siitä lähtee liikkeelle, koska tarinan alku on varsin hidas. Ekassa kirjassa Megan pääsee hädin tuskin edes uni-yliopistoonsa asti... Kynänjäljestä voi sanoa sen verran, että kuvat ovat kauniita, mutta paneeliasettelussa ja tarinan kuljettamisessa näkyy vielä hieman hapuilua. Ajoittain ne ovat todella hyvin tehtyjä ja kirjassa on pari todella hyvää kohtaa, mutta joskus asettelu ei ihan tahdo toimia. Tyyliltään kirja on amerimangaa eli vaikka kirjoittajat eivät olekaan japanilaisia, jäljessä on paljon mangatyyliä mukana, samoin kuin tarinassa.

Kirjoittajien omat sivut

Kirjan sivut TokyoPopilla

Ajatuksia

Ottaen huomioon kuinka paljon aikaa olen itse viettänyt kaikenmaailman päiväunia uneksien, ajatus yliopistosta, jonne voisi mennä uniensa aikana, on hyvin kiinnostava, vaikkei se totta olekaan. :) Mahtaisiko sellainen tuottaa yhtä paljon kotiläksyjä kuin avoin yliopisto, jota käyn nyt työn ohessa? :D