Kimi ga Nozomu Eien kertoo Harukan ja Takayukin romanssista, joka näyttää sujuvan hyvin kunnes kohtalo puuttuu peliin... Kyseessä on siis rakkaustarina, mutta ei ihan tavanomainen sellainen.

En oikeastaan pitänyt sarjasta kovinkaan paljon. Se on hyvin tehty sekä teknisesti että juonellisesti, mutta tarina ei vain nappaa, ehkä siksi, että se muistuttaa liian paljon oikeaa elämää. Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan ja monasti tulee esiin tilanteita, joista ei vain pääse pois satuttamatta jota kuta. Ehkä suurin syy siihen, etten välitä sarjasta, on se, että oma tapani toimia tällaisessa tilanteessa on ottaa härkää sarvista ja selvittää tilanne. Sarjassa iso osa tapahtumia johtuu siitä, että hahmot tekevät juuri päinvastoin, mikä aiheuttaa minussa lähinnä ahdistusta. Sinällään opettavaista, mutta ei mielestäni erityisen nautittavaa, kun puolet aikaa tekee mieli kuristaa joku hahmoista, kun ovat niin jääräpäisiä. :)

Mikä sinällään kertoo kyllä sarjan laadusta, sillä huono sarja ei olisi saanut aikaan tuollaisia tunteita...

Suomenkielinen esittely (huom! paljon spoilereita!)

Ajatuksia

Päällimmäisin ajatus sarjaa katsoessa oli sama vanha valitus, että miksi elämän pitää olla niin monimutkaista joskus? Aina on jotakin, joka kaipaa hoitamista tai tekemistä. Mutta toisaalta, jos asiaa ajattelee positiivisesti, on elämässä myös paljon hyviä juttuja ja pari huonoa päivää silloin tällöin auttaa huomaamaan ja nauttimaan niistä hyvistä. :)