Ainakin pääkaupunkiseudulla yhä teattereissakin pyörivä Kung Fu Panda on DreamWorksin uusin animaatio. Tarinan päähenkilö, Po-panda, elää rauhallisessa laaksossa nuudeleita myyvän isänsä kanssa ja on laaksossa asuvien kung fu -taitureiden suurin fani. Po on siis täysi nörtti, josta nörtimmäksi ei juuri pääse. :) Kaikki muuttuu, kun vanha kung fu -mestari ennustaa vanhan vihollisen palaavan laaksoon ja valitsee Pon lohikäärmesoturiksi, jonka kohtalo on peitota tämä vihollinen...

Kaiken kaikkiaan tarinassa ei ole kovinkaan paljoa uutta, mutta juoni kulkee jouhevasti ja mukana on paljonkin hauskoja heittoja ja varsin hyviä hahmoja. Animaatio on korkea laatuista ja näyttelijäsuoritukset paikoillaan. Joten vaikka yllätyksiä tarinassa ei olekaan, niin ihan mukavaa katsottavaa se silti oli.

Ekstrat

Toisin kuin Disney, DreamWorks on aina panostanut ekstroihin animaatio-DVD:ssä ja tälläkin kertaa mukana on kaikenlaista kivaa. Muista elokuvista tuttuja lauluja sisältävä JukeBox on tuttu jo muilta julkaisuilta, mutta kommenttiraita oli kivaa kuultavaa ja tekemiseen liittyvät dokumentit sekä hauskoja että kiinnostavia.

Viralliset sivut

IMDb:ssä

Finnkinon sivuilla