Teemalla esitetty kaksiosaisessa ohjelmassa 1960-luvulla Britanniassa tunnetut hahmot pääsevät viimein katsomaan uudelleen silloin Bernard Bradenin tekemiä haastatteluja itsestään. Alunperin Bradenin oli tarkoitus palata haastateltujen pariin muutaman vuoden päästä ja katsoa miten heidän elämänsä, uransa ja mielipiteensä ovat kehittyneet, mutta tämä idea jäi toteutumatta. Haastattelut katosivat arkistoihin ja kukaan ei koskaan päässyt niitä näkemään - ennen kuin nyt.

Vaikka suurin osa vieraista on minulle vieraita, mukana on muutama - kuten Sean Connery - joka on yhä kansainvälisestikin tunnettu nimi. Tästä ei kuitenkaan ole haittaa, sillä kiinnostavinta on nähdä miten nyt jo elämänsä ehtoolla olevat näyttelijät ja muusikot reagoivat nuorempaan itseensä. Monet ovat muuttuneet paljonkin ja pystyvät hädin tuskin tunnistamaan itseään vanhoista haastatteluista. Toiset taas ovat yhä pitkälti samanlaisia kuin aina ennenkin.

Ulkopuolisen silmissä kyse on tietenkin vain vaikutelmista, sillä ohjelmaan mahtuu vain lyhyitä pätkiä alkuperäisistä haastatteluista ja nykyisistä reaktioista. Lopputulos on kuitenkin varsin kiinnostavaa katsottavaa ja herättää paljon ajatuksia siitä, kuinka paljon me muutumme ajan kuluessa ja kuinka helposti tuo hiljattainen prosessi jää meiltä itseltämme huomaamatta.