Wrecked on niitä elokuvia, joissa ei oikeastaan tapahdu paljonkaan, vaan elämme päähenkilön pään sisällä. Elokuva alkaa, kun mainion näyttelijäsuorituksen tekevän Adrien Brodyn esittämä nimetön mies herää keskellä syksyistä metsää romuttuneessa autossa. Loukkaantunut mies ei muista kuka hän on ja kun seurana ei ole kuin kaksi ruumista, vastauksia ei kovin hevillä tahdo löytyä. Tilannetta ei yhtään auta paha-aivotärähdys, jonka takia mies on varsin sekavassa mielentilassa...

Elokuvassa on kaksi elementtiä: toisaalta miehen taistelu luonnonvoimia vastaan hänen yrittäessä selvitä metsästä hengissä ja toisaalta hänen sisäinen ahdinkonsa, kun hän ei tiedä kuka hän on ja hänen mielensä alkaa maalata kaikenlaisia piruja (olemattomille) seinille. Suurimman osan elokuvasta katsoja viettää kahdestaan Brodyn kanssa, joka tekee hyvää työtä tuodessaan esittämänsä miehen vaihtelevat mielialat esille. Kokonaisuus oli mielestäni kiinnostava ja erinomaisesti tehty elokuva.

DVD:n ekstrat olivat melko vähäiset - pari making of -dokumenttiä, ei sen kummempaa - mutta kiinnostavia tästä huolimatta.

IMDb:ssä

Wikipediassa