Jerry Seinfeldin ideaan perustuva ja tähdittämä animaatio kertoo mehiläisestä, joka rikkoo mehiläisten lakia ja puhuu hänet pelastaneelle naiselle. Ja mitäs kaikkea siitä sitten seuraakaan...

Koska Seinfeld on hyvä koomikko, elokuva on hauska, vaikka sen juoni ei tahdokaan ihan pysyä kasassa. Heikkoa tarinaa paikkaa paljon se, että Seinfeld on kiskonut mukaan koko joukon ystäviään ja tuttujaan niin tv- kuin elokuvakomiikan puolelta, joten äänikaartista on vaikeampi löytää sellainen näyttelijä, josta kukaan ei ole kuullut kuin toisinpäin. Lopputulos on ihan katsottava komedia, joka onneksi lepää hyvän läpän ennemmin kuin slapstickin varassa.

Virallinen sivusto

IMDb:ssä

Wikipediassa

Ajatuksia

The Bee Moviessa on mukana myös pikkaisen luonnonsuojeluviestiä sen ajatuksen muodossa, että kaikki on yhteydessä kaikkeen, joten yhden osasen poistaminen kaataa koko pyramidin. Vaikka ajatusta on yksinkertaistettu melkein naurettavuuksiin asti ja vaikka Seinfeld itse toteaa extroissa, ettei hän lähtenyt tekemään tarinaa tämän ajatuksen pohjalta, on kuitenkin ihan kiva nähdä se mukana. Mistä sen tietää vaikka joku jopa oppisi jotakin elokuvan katsomisen seurauksena. ;)