Tämä on yksi parhaista sarjakuvista netissä tällä hetkellä. Tarinan päähahmo, Jack, on helvetin asukki, yhden seitsemän kuoleman synnin ruumiillistuma ja tekee virkaa myös kuolemana eli hakee kuolleitten sielut maasta tuomiolle. Tarinassa esitetään varsin perinteinen näkemys taivaasta, sieluista ja helvetistä. Mutta uskonto ei olekaan pääosassa vaan sen sijaan Hopkins käsittelee monia vaikeita, mutta kaikille hyvin läheisiä asioita: kuolemaa (tietenkin...), vihaa, syyllisyyttä, rakkautta...

Osa tarinoista ei sovi nuoremmalle väelle tai heikkohermoisille, mutta ne on kaikki erittäin hyvin kirjoitettuja ja hyvin kiinnostavia.

Jack

Ajatuksia

En ole vieläkään osannut päättää, että enkö minä todellakaan pelkää kuolemaa vai onko kyse siitä, että nykymaailmassa kuolema koskettaa meitä niin harvoin, että on hyvin vaikeaa pitää sitä todellisena? Ennen vanhaan kuolema olisi ollut tuttu jo lapsuudesta asti, mutta nykyään ei enää juuri näe esimerkiksi teurastuksia ja sellaista. Liha on jo paloiteltua, kun sen kaupasta hakee, ja tavallaan voi olla hyvin vaikeaa uskoa, että se oikeasti on ollut elävä olento. Kuolema ei ole enää yhtä todellista tai läheistä kuin se oli ennen. Ja kun elämä tuppaa olemaan muutenkin sellaista, että ympäröivät ihmiset vaihtuvat muutaman vuoden välein, kun työpaikat ja asuinpaikat seuraavat toisiaan, siitäkin puuttuu tietty jatkuvuus, jossa jonkun ihmisen puuttuminen aiheuttaisi selkeän aukon.