Tämä neliosainen, netissä julkaistu minisarja kertoo tapahtumista kirjan Brother Odd jälkeen ja ennen seuraavaa teosta Odd Hours. Lyhyessä tarinassa Anthony Marksin esittämä Odd seuraa vaistoaan, mutta päätyy matkan varrella tietenkin pulaan.

Vaikkakin ihan hauska idea, tarina on niin lyhyt, että vain fani saa siitä paljonkaan irti. Lisäksi ainakin omalla kohdalla haittasi vähän se, että päähäni on jo jäänyt Anton Yelchinin roolisuoritus "oikeana" Odd Thomasina, joten Marks ei oikein vakuuta tässä roolissa, vaikka ei hän huonosti siitä suoriudukaan. Se, että tarinassa esiintyy bodacheja, kun tuotannolla ei tietenkään ole ollut samanlaista erikoistehostebudjettia kuin elokuvassa, häiritsee myös. Oikeasti vertailu on epäreilua, kun kyse on niin erilaisista tuotannoista ja tämä tehtiin muutenkin ennen leffaa, mutta valitettavasti siltä on vaikea välttyä.

Toisaalta on ihan hauska nähdä täytettä kahden kirjan välisestä ajasta. Suosikkihahmot tuppaavat aina olemaan sellaisia, että haluaa tietää aivan kaiken, vaikka aivan kaikki ei olisikaan kiinnostavaa tai missään mielessä järkevää. :)

IMDb:ssä

Wikipediassa

Youtube