Sattui sitten tällainenkin alelaarista käteen. ;) Kuten tiedetään, olen toimintaelokuvien ystävä ja tämä sattuu vielä olemaan lapsuuden suosikki, jota en ole nähnyt vuosikausiin, joten tietenkin se oli "pakko" hankkia. 1980-luvun lopulla valmistunut live action -versio lelusarjaan sidotusta He-Man-animaatiosta on juuri niin kitch, että se on melkein cool. Sopivalla asenteella ja siiderin tai parin avittamana se on vähintäänkin hauskaa katsottavaa, silloin kun se ei ole naurettavaa katsottavaa...

Tässä versiossa jätetään Eternian kuningasperhe kuvioista kokonaan. Sen sijaan Dolph Lundgrenin esittämä He-Man on osa kapinallisia, jotka yrittävät voittaa Frank Langella esittämän Skeletorin ja vapauttaa kotinsa näin hänen ikeensä alta. Jotta elokuva ei tapahtuisi pelkässä fantasiamaailmassa, pienen keksijän kehittämä laite avaa portaalin meidän maailmaamme ja sekoittaa teiniparin koko jupakkaan.

Elokuva on kökkö ja kliseinen, mutta osaltaan juuri siksi hauska. Kun sekaan heittää nostalgialasit, niin minulle se toimii, vaikka monelle muulle varmaan ei. :)

IMDb:ssä

Wikipediasta

Leffatykki

Traileri