Tiesin alusta asti haluavani nähdä tämän leffan, mutta aika ei riittänyt nappaamaan sitä teattereissa, kun pienemmät jutut ovat levityksessä niin harmittavan lyhyen aikaa. Onneksi on DVD/bluray. ;)

Dean Koontzin saman nimiseen romaaniin perustuva elokuva oli niin hyvä, että katsoin sen kaksi kertaa ja päädyin samantein kirjaston sivuilla varaamaan kaikki saatavilla olevat Odd Thomas -sarjan kirjat (joululukemiset varmistettu, Herbert-hanke taas tauolla...). Erikoiskykyjä omaava, ihan virallisesti nimen Odd Thomas saanut nuori mies (Anton Yelchin) ratkoo kyvyillään murhamysteerejä ja estää tulevia onnettomuuksia. Siinä sivussa hän on kotikaupunkinsa parhain grillikokki.

Leffa ei ota itseään liian vakavasti ja etenee vauhdilla. Erikoistehosteiden lisäksi tietokoneella oli lisätty pientä animaatiofiilistä myös tavalliseen elämään, joka lisäsi erinomaisesti elokuvan fiilistä, että aihe on vakava, mutta siitä ei tarvitse keskustella vakavalla naamalla. Kokonaisuus on hauska ja viihdyttävä sekä jännittävä samaan syssyyn. Hahmot ovat todella kiinnostavia ja persoonallisia, joten kokonaisuus toimii ainakin allekirjoittaneelle erinomaisesti.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Dean Koontz leffasta

Traileri