TV5:n sarjakeväässä on useitakin uusia sarjoja. Itse asiassa koko sarjakevät yleensä on niin runsas tänä vuonna, että oli pakko istua alas ja katsoa pari jaksoa kustakin vähän etukäteen, jotta saisin talletuslistasta karsittua turhia veke ennen kuin digiboksin kovalevy pamahtaa. :) Motiivi jäi ainakin toistaiseksi listalle.

Perinteinen poliisidraama saa tässä kanadalaisessa sarjassa vähän uuden näkökulman. Katsoja saa heti ensi metreillä tietää kuka rikoksen on tehnyt ja mysteeri ei olekaan whodunnit vaan whydunnit. Sarjan päähahmo, vancouverilainen etsivä Angelica Flynn lähestyy tutkimusta pääosin rikoksen motiivin kautta, joten metsästys etenee eri reittejä kuin mihin ollaan totuttu. Tietenkin poliisi saa rikollisen aina kiinni loppujen lopuksi, mutta kysymys miksi? on sarjassa tavallista enemmän esillä.

Poliisisarjoja riittää, joten sarjaa ei jaksa seurata, ellei siinä ja nimenomaan sen hahmoissa ole jotain, joka natsaa. Angelican aisaparina sarjassa toimii Oscar Vega, jonka lisäksi sarjassa on useita muita hahmoja. Ainakin näin parin jakson katsoneena homma toimii ja Angelican hahmo miellyttää allekirjoittanutta. Asenteeltaan hieman erilainen yksinhuoltajaäiti onnistuu pitämään mielenkiintoa. Mikään ikisuosikki sarjasta ei tule ja jos kevään ruuhka aiheuttaa tarvetta karsia katsottavaa, tämä sarja jäänee kyllä pudotettujen listalle, mutta niin kauan kuin aikaa riittää, se kelpaa ihan hyvin lounasviihteeksi.

Vitosen sivut

IMDb:ssä

Wikipediassa

Traileri