Teräsmies ei ole koskaan ollut minusta kovinkaan kiinnostava lähinnä siksi, että hän on aivan liian täydellinen. Kun vastassa on täydellinen ja tuhoutumaton superolio, miten mistään taistelusta voisikaan tulla kovin kiinnostava? Loebin Teräsmies ei onneksi ole tällainen vaan paljon inhimillisempi supervoimistaan huolimatta. Nelilukuinen tarina kertoo Teräsmiehestä, mutta neljän eri ihmisen näkökulmasta, ja inhimillinen elementti on paljon tärkeämpi kuin superteot ja seikkailut.

Tim Sale on erinomainen aisapari Loebille tässä tarinassa. Salen kevyt viiva ja vähäilmeinen piirrosjälki sopii erinomaisesti tarinaan. Ainoa valituksen aihe tulee värityksestä. Hansen on ihan hyvä värittäjä ja tekee erinomaista työtä, mutta Sale on vain aina ollut parhaimmillaan tehdessään työtä pelkästään mustalla ja valkoisella, ja hyvin harva värittäjä onnistuu lisäämään hänen töihinsä jotain väreillään.

Superman - For All Seasons oli kuitenkin kaiken kaikkiaan erinomainen lukukokemus ja suosittelen kirjaa lämpimästi supersankarisarjakuvista kiinnostuneille.

Kirjasta Wikipediassa

Toinen arvostelu Silver Bulletissa

Jeph Loeb Wikipediassa

Tim Salen kotisivut