Elokuva, jossa lehmipojat tappelevat avaruusolioita vastaan, vaikutti hieman epäilyttävältä, mutta kun ohjaajana on Jon Favreau , pääosaa esittää Daniel Craig ja mukana on myös Harrison Ford, niin pitihän sille ainakin mahdollisuus antaa. Ja hyvä niin, sillä vaikka kyseessä ei olekaan mikään taideklassikko, niin toimintaleffojen joukossa tämä on selvästi paremmasta päästä.

Juonta nyt ei tarvitse sen ihmeemmin selostaa, elokuvan nimi kertoo sen perusasetelman varsin osuvasti. smiley Sen sijaan leffa saa pisteet hyvistä näyttelijöistä ja pakollisen mies-nais-parin suhteen epätavallisesta lopusta. Elokuvan avaruusoliot jäävät varsin yksiulotteisiksi luonteeltaan, mutta erikoistehosteet toimivat hyvin. Tai ainakin toimivat sitten, kun justeerasin tv:n kuva-asetuksia sen verran, että ruudulta näkyy yökohtauksissa muutakin kuin mustaa. cheeky Samaa ongelmaa on ollut parissa muussakin toimintaleffassa, kun valon taso on jätetty niin vähäiseksi, että valkokankaaltakin saisi tihrustella, saati sitten tv:n ruudulta. Mutta onneksi ongelma ei ollut tätä suurempi, kun tietää sörkkiä asetuksia.

DVD:llä ei ollut erikoismateriaalia sen ihmeemmin, mutta joitakin juttuja kuitenkin: kommenttiraita minun ilokseni ja pari making of -dokumenttia. Onneksi paketti ei ollut hinnalla pilattu, joten tämä ei tuottanut ongelmaa.

IMDb:ssä

Wikipediassa

Toinen arvostelu Leffatykki.comissa